Computers en Tablets

Laptop.

De laptop computer is ook Hardware, een scherm met toetsenbord en bijvoorbeeld een losse muis. Deze computer is ook voorzien van software, waarmee de computer werkt. De software kan Windows 7 of 8 zijn.

pc 1Desktop                   laptop 1Laptop

Desktop.

Een desktop computer bestaat uit een kast met een beeldscherm, toetsenbord en muis. Dit heet hardware. In deze kast zit software waarmee de computer werkt. De software kan Windows 7 of 8 zijn.

Tablets.

Zoals bijvoorbeeld de IPAD. Het systeem werkt met IOS 9. Zeer handig in gebruik, vooral voor Social Media. Bijvoorbeeld Facebook, Twitter en Pinterest.

Opmars tablets wordt neergang pc’s

woensdag 29 mei 2013

TabletsHet zal niet als een verrassing komen: de tabletmarkt groeit en de computermarkt krimpt. Tablets staan niet langer naast de pc: ze vervangen hem. 

Een paar keer per jaar publiceert marktonderzoeker IDC prognoses voor de komende jaren. De recentste vooruitblik voorziet dat in 2015 de tablet dominant zal zijn. De pc-markt blijft krimpen. De groei van de tabletmarkt verklaart IDC vooral uit de opkomst van betaalbare kleine androidtablets. Volgens het bureau zullen deze over een paar jaar het leeuwendeel van de tabletmarkt voor hun rekening nemen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s